Buscar
  • regasdisseny

El paper i el cartró, els líders del packaging

El packaging és una part fonamental de la fabricació i venda d'un producte. Per això dins el sector del packaging es troba una gran varietat de materials amb diferents característiques i preus.

No obstant, encara a l'any 2020 el paper i el cartró són els liders del sector del packaging. Entre tots dos ocupen un 30% aproximadament de la demanda total de packaging. Per sobre de vidre, plàstic, fusta i metall. Així doncs, com pot ser que segueixin liderant el mercat?


La resposta és molt simple: primer de tot perquè els dos són materials consolidats, els clients el coneixen molt bé, fet que facilita la seva integració en la producció com en el disseny gràfic, permeten gran varietat d'acabats visuals. A més a més, al tenir origen natural serveixen per molts sectors. Aquests poden ser tan diferents com l'alimentació, la farmàcia o l'electrònica.


Cal afegir que segons el seu disseny ofereixen gran resistència i durabilitat, amb direrents formes i configuracions que li ofereixen originalitat i resistència.

Un altre element important és el factor ecològic. Tot i que altres materials són multifuncionals per allargar la seva vida útil, al ser 100% reciclables els fa sostenibles mediambientalment. Un punt a tenir en compte per escollir el packaging.

Així doncs, tot i que altres materials han evolucionat per millorar la seva vida útil i fer-los més sostenibles, els vells rockers, com el paper i el cartró segueixen sent els liders.

14 vistas0 comentarios

   EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE

        regasdisseny@gmail.com             (+34) 649 79 12 30

logo instagram

Seguiu-nos a les xarxes