Buscar
  • regasdisseny

Fulletons, díptics i tríptics

Qualsevol negoci, ja sigui petit, mitjà o gran necessita marcar les estratègies per arribar al seu públic objectiu, a través de campanyes que difonguin la seva imatge corporativa, la seva missió i visió, promcions, productes, etc..


Per aconseguir-ho existeixen diferents eines de disseny gràfic que resulten molt atractives, com tríptics, díptics i fulletons. A continuació veurem característiques, avantatges i usos.
FULLETONS

Els fulletons són documents impresos de curta extensió que s'utiltizen normalment pe donar a conèixer algun producte o servei. Es caracteritzen perquè faciliten tota la informació de forma detallada i presenten de forma atractiva mitjançant il·lustracions. Tenen entre 4 i 40 pàgines. El seu format és A5.


Díptico tamaño DIN A5 cerrado realizado para Deporclub

DÍPTICS

El díptic és un tipus de fulletó que es diferencia perquè està compost per quatre cares, dues interior dues exteriors, en format A5 cada una.


La seva lectura és molt fàcil, per això és un mitjà molt pràctic per difondre idees clares i consises cobre un producte, empresa o servei.


A la portada hi solen aparèixer els elements identificatius de l'emissor, com el logotip i l'eslògan. A la prt interior s'exposen els arguments del document, normalment acompanyats d'imatges, i a la contraportada es sol col·locar la informació de contacte.TRÍPTICS


Segurament són els més coneguts de tots.


Estan compostos de tres cares exteriors i tres cares interiors, com a resultat d'un full A4 doblegat en tres.


El seu major avantatge és que permeten difondre molta informació en poc espai.

Durant la seva elaboració s'ha de tenir en comtpe que al tenir més cares i més espai s'ha d'organitzar millor el contingut.


Vistes les diferents opcions, quina faries servir tu?


5 vistas0 comentarios

   EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE

        regasdisseny@gmail.com             (+34) 649 79 12 30

logo instagram

Seguiu-nos a les xarxes